5 spændende bøger du kan tage med på ferie

5 spændende bøger til din ferie

Mangler du noget spændende sommerlæsning til ferien? Eller måske nyder du bare at læse en god bog, når du har fri jobbet.  Vi har i hvert fald samlet 5 must read bøger, som vil fylde dig med spænding fra top til tå!

Inside the O’briens

Inside the O’Briens er en autentisk bog baseret på virkelige hændelser. I bogen følger man hovedpersonen Joe, som er politimand i Boston. Man følger også resten af familien, og kommer helt tæt på deres familie problemer. Bogen handler om sygdommen Huntingtons disease, og giver et indblik i, hvor alvorlig denne arvelige sygdom er. Vi vil ikke afsløre mere af denne spændende bog, men vi kan røbe at bogen kan købes i de fleste bog butikker.

I am Zlatan

I am Zlatan er en selvbiografi, hvor man følger Zlatan helt fra barndommen af. Man får et stort indblik i, hvor hård en vækst han har haft i Rosenborg. Mange familieproblemer og fattigdom, har præget Zlatan som knægt, men intet har kunne stoppe ham. Man kommer blandt andet helt tæt på Zlatans tanker om de forskellige hold samt trænere han har været hos.

En spændende bog for folk som elsker at komme ind på hovedet af folk. Bogen er blandt andet nomineret som en af de bedste fodboldselvbiografier.

Velsignelser

Velsignelser er en novellebog, som handler om sorg og den bearbejdelse tilhørende døden. Bogen følger blandt andet Franciska, hvis hjerne er totalt knust, og Anso som hænger sig selv 2 dage før jul. Bogen er yderst autentisk og rammer nogle følelser, som man ikke havde troet ville være muligt.

Hvis du er til sørgelige historier, der giver en klump i halsen, så er Velsignelser perfekt læsestof.

KASTANJEMANDEN

Kastanjemanden er en krimi skrevet af manuskriptforfatteren Søren Sveistrup, der blandt andet har skrevet manuskriptet til Forbrydelsen.

2 efterforskere skal sammen opklare dette mysterium, hvor man finder et lig af en lille pige hvor hånden er skåret over. Ved pigen ser man en lille kastanjemand der dingler over hende. Man finder så ud af, at kastanjemanden indeholder spor fra et tidligere mord på socialministerens datter, der forsvandt og blev erklæret død et år tidligere.

Hvis du er til spændende krimier og efterforskninger, så er Kastanjemanden den perfekte bog.

KVINDEN I VINDUET

Kvinden i vinduet handler om en kvinde, der begynder at blive psykisk ustabil. Hun tør knap gå ud fra sin dør, drikker vin og udspionerer sine naboer. Anna Fox havde et fint job, og var også gift. Hun er endt med diagnosenagorafobi, og får voldsomme angstanfald.

En nervepirrende fortælling, der er spændende hele vejen igennem.

Ønsker du at nå ud til målgruppen og skabe mersalg?

Har du ønsket om at få flere kunder til din virksomhed? Eller måske vil du effektivere din virksomhed indefra?

Virksomheder i dag har brug for en digital platform, og det kan være svært at få content, som når ud til målgruppen. Her snakker vi blandt andet om Facebook, E-mail og Instagram mm.

Du har derfor mulighed for at blive professionel hos Bros kommunikationsuddannelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *