Så lidt koster det at trykke din egen bog

Tidligere var det en umulig tanke at udgive en bog uden et forlag. Det kostede mange penge at rette og printe en bog, og herefter skulle du have den ud i boghandlerne for at have en chance for at sælge den.

Men det har alt sammen ændret sig:

Prisen for at få printet din bog bare falder og falder samtidigt med, at internettet er åbnet op som en salgskanal for selvstændige udgivere.

Jeg har haft fornøjelsen af at udgive to bøger (en bog om ejendomsinvestering og en bog om Facebook-annoncering). Jeg har en idé om, hvad en udgivelse koster – tal, jeg gerne deler med dig:

15-30 kroner per bog

Med større printere er det i dag muligt at få printet din bog for 15-30 kroner. Prisen afhænger af hvor mange eksemplarer, du smider ud samtidigt med, hvor lange de er.

Særlig glans på bogen og spiralryg eller hardback vil også øge prisen.

Hos Lasertryk.dk har du mulighed for at printe din bog for ca. 20 kr. For 200 eksemplarer og opefter – det er den løsning, jeg plejer at vælge.

Du har også mulighed for at udgive og printe med Saxo Print on Demand. Dette er en mulighed for alle, der udgiver med Saxo.coms egen platform. Her bliver der i Tyskland printet en bog i et oplag ned til 1 – altså bare en enkelt bog – og sendt til en køber i det øjeblik, din bog bliver købt.

At dette kan lade sig gøre for en rimelig pris kan vi takke den hastige teknologiske udvikling for.

Udgiv med Saxo

Når først du har bogen, skal den sælges.

Hvis det er en fagbog, har du mulighed for at selvudgive og sælge ved hjælp af platforme som Facebook annoncering, Google AdWords og lignende. Fagbøger vil typisk kunne sælges ved at henvende sig præcis til den målgruppe af fagpersoner, den er skrevet til.

Har du skrevet en skønlitterær bog, er Saxo.com Self Publish en glimrende løsning.

Her udgiver du bogen i Saxos enorme katalog i den rigtige kategori – og hvis den får gode anmeldelser og bliver købt af mange, vil den automatisk blive købt af flere.

Du skal selv få snebolden til at rulle – og så har Saxo den bedste snebakke i hele Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *