Tre bøger til din påskeferie

Der er under en måned til, at de fleste har påskeferie. Det er derfor ved at være tid til, at man skal finde ud af, hvilke bøger man skal læse i sin ferie.

Der bor Hollywoodstjerner på vejen

”Der bor Hollywoodstjerner på vejen” er skrevet af nu afdøde Maria Gerhardt. Bogen er en skildring af, hvordan Maria Gerhardts liv var i 00’erne. Her stod livet på fest og champagne i lange baner. Og det gjorde det i lang tid – lige indtil Maria fik en livstruende sygdom, som ændrede hendes livsglæde. ”Der bor Hollywoodstjerner på vejen” er i den grad en oplagt mulighed, for hvad du skal foretage dig i din vinterferie.

Hvis der skulle komme et menneske forbi

”Hvis der skulle komme et menneske forbi” er Thomas Korsgaards debutroman. Bogen skildrer en familiens forfald i en lille provinsby. Forfaldet grunder i økonomiske problemer, og hvad disse medfølger. Bogen beskriver den afmagt, som der kan opstå i en familie, når kærligheden forsvinder.

Den anti-inflammatoriske kogebog (Muusmann sundhed)

I en helt anden genre er ”Den anti-inflammatoriske kogebog” skrevet af Anne Larsen. Anne Larsen har udarbejdet opskrifter, som er med til at komme sygdommen til livs. Bogens princip er, at mad skal nydes og at mad skal smage. ”Den anti-inflammatoriske kogebog” er i den grad værd at læse, og findes der noget bedre tidspunkt at omlægge sin livsstil på end i en ferie, hvor man har rig mulighed for at undersøge og prøve tingene an?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *