Bøger til din vinterferie

Temperaturen ligger omkring frysepunktet og man har mest lyst til blot at blive indendørs. Vinterferien er godt i gang, så er der nogen bedre undskyldning end at ligge under dynen med en god bog – vi guider dig til 2 bøger, du kan læse i din vinterferie.

Jeg løber – af Anders Legarth Schmidt

”Jeg løber” er en rørende fortælling om døden. Forfatter Anders Legarth Schmidt mistede efter to års kræftsygdom sin seksårige datter Ellen. I hele Anders’ liv har han løbet, men blot ti timer efter, han mistede sin datter til kræft, tog han løbeskoene på. Derefter fik løb en helt ny betydning, og blev et frirum, hvor han kunne bearbejde sin sorg. ”Jeg løber” er en bog om tabuet, døden, som klart er værd at tage tiden at læse. Men husk lommetørklæderne!

 

The Handmaid’s Tale – af Margaret Atwood

HBO’s kæmpesucces ”The Handmaid’s Tale” er en filmatisering af bogen af samme titel. ”The Handmaid’s Tale” er en dystopisk roman, som handler om kvinden Offred. Offred har en funktion i livet – at føde børn for de riges familier. Romanen indeholder en række flashbacks til, hvordan livet så ud for Offred inden livet var fyldt med månedlige voldtægter og navneskift.

 

Få inspiration til hvad du ellers kan lave i din vinterferie lige her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *