Nye bøger du skal investere i

Der er blevet udgivet masser af nye bøger, og det kan være svært at vide, hvilke bøger som man skal investere i.

Grøntsagsglæde af Emma Martiny

Grøntsagsglæde er Emma Martinys fjerde kogebog. Som alle de andre kogebøger som Emma Martiny har skrevet, bærer Grøntsagsglæde præg af kvalitet og gode billeder. I Grøntsagsglæde finder du inspiration til lækre og mættende salater og grønne retter. Grøntsagsglæde viser, at det rent faktisk ER muligt at spise sund mad uden, at det bliver kedeligt. Emma Martinys opskrifter er som altid spækket med et hav af farver, som fryder ikke blot øjet, men også en fryd for smagsløgene.

Macbeth af Jo Nesbø

Jo Nesbø gør det igen. Denne gang i en fortolkning af kæmpe klassikeren Macbeth skrevet af selveste William Shakespeares. Den nye fortolkning af Macbeth er en psykologisk thriller, som foregår i 1970’erne, hvor industri, narkotika og bander spiller en kæmpe rolle i samfundet. Her er Macbeth en politibetjent og en glimrende en af slagsen. Dog har Macbeth en række personlige problemer, som man gennem bogen gyser over. Macbeth er derfor værd at investere i, hvis du elsker de klassiske Jo Nesbø-bøger og en god krimi.

Hellere glad og stærk end tynd og svimmel af Emilie Christine Lilja Hansen

Emilie Christine Lilja Hansen er også kendt som Emilie Lilja, og hvis det lyder bekendt, så er det garanteret fordi du har stødt på hendes profil på Instagram. Emilie Lilja er en kæmpe influencer. Og med hendes blonde hår og lange ben, så forstår man godt, hvorfor hun har fået så stor succes på de sociale medier. Emilie Lilja er et forbillede for mange, men det har bestemt ikke være nemt. Hellere glad og stærk end tynd og svimmel er en personlig beretning om livet som model og influencer. Emilie Lilja beretter om den benhårde modelbranche, og hvilke forventninger som branchen har til en. Emilie Liljas debutbog giver dig et indblik i, hvordan der er bag kulisserne og hvad træning kan gøre ved en. Hellere glad og stærk end tynd og svimmel er ideel til påskeferien.

Jeg er f*cking hot af Renée Toft Simonsen

Jeg er f*cking hot er den nyeste bog skrevet af den halvtredsårige model Renée Toft Simonsen. Bogen beretter om de følelsesmæssige aspekter af ungdommen. Renée Toft Simonsen er fyldt halvtreds og i den forbindelse har hun skrevet denne bog, som erkender livets op- og nedture.

 

En godt tip til når du skal købe bøger, er at købe et abonnement til for eksempel Saxo. Man kan spare masser af penge ved at få et premium-abonnement, og det er typisk tjent ind efter at have købt blot to bøger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *